Flexibele service

Onze klanten komen op de eerste plaats 

De klant bedienen blijft een challenge van alle dagen. De klant begrijpen in alles wat hij nodig heeft is een punt waar we steeds veel aandacht aan geven. Luisteren naar zijn verwachtingen, zijn project begrijpen van A tot Z maken deel uit van het volledig proces als u met ons wenst samen te werken.

Pas daarna kunnen we samen uw project op maat bouwen in samenwerking met alle onze partners die we door de jaren heen geselecteerd hebben. 

Kort samengevat, we stellen jullie geen standaardoplossing voor maar een oplossing op maat. 

Gedragen door service… 

In de business wordt Interior Projects gekend voor service met een plus. De vraag analyseren, ideeën generen, plannen uittekenen, de styling uitwerken, persoonlijk advies en tips formuleren over de specifieke eigenschappen en de kwaliteit van elk product… We denken met u mee in functie van uw project én uw budget. Een volledige inrichting realiseren of enkel nieuwe terrasstoelen nodig? Dat kan! Een snelle levering uit stock of zelf een originele stoel samenstellen? Geen probleem! Interior Projects zorgt bovendien voor een eigen levering, montage en een professionele dienst na verkoop. 

Marktevolutie volgen blijft een aandacht van alle dagen… 

Stilstaan is achteruit gaan en daarom investeren we voortdurend in onze zaak door regelmatig naar internationale beurzen te gaan om op de hoogte te blijven van de laatste trends en om te zoeken naar eventuele nieuwe leveranciers. Hiervoor bekijken we niet alleen de externe uitstraling van nieuwe producten maar ook naar de technische kwaliteit vanuit onze eigen ervaring en kennis. De randfactoren zoals leveringstermijnen maar ook naverkoopdienst maken ook deel uit van onze analyse. Pas op die manier kunnen we onze klanten een uitgebreide keuze van degelijke producten voorstellen die voldoen aan de horeca- en bedrijfsnormen. Voor een persoonlijk advies neem je contact op met Interior Projects of kom je langs in onze showroom in Kampenhout.