Onze expertise en ervaring

Interior Projects heeft meer dan 25 jaar ervaring en heeft intussen een zeer mooie en uitgebreide klantenportfolio opgebouwd in de horeca, maar ook voor scholen, openbare besturen en bedrijven. Om het juiste advies te geven, komen we altijd eerst luisteren: welke meubels heeft u nodig, wat is uw concept, uw budget…? Dan laten wij onze kennis en ervaring spreken om een origineel en gepersonaliseerd advies te geven tegen een concurrentiële prijs.

Horecameubilair

Interior Projects is uw leverancier van meubels voor hotels, B&B’s, restaurants, cafés, brasseries en bars: tafels, stoelen, barkrukken, op maat gemaakte zetels, terrasmeubilair… de “Look & Feel” is enorm belangrijk en bepaalt de eigenheid van uw zaak. Maar, wij kijken ook naar duurzaamheid, kwaliteit en functionaliteit. Een bruin café met karakter, een moderne lounge bar, een speels ijssalon, een klassevol restaurant, een gezellige B&B of een trendy bar? Interior Projects helpt u met het creëren van een sterke uitstraling en de juiste sfeer!

Meubilair voor scholen & openbare besturen

Als groothandel in functionele kwaliteitsmeubels levert Interior Projects ook aan scholen en openbare besturen zoals culturele centra, steden en gemeentes. Tafels, stoelen, ontvangstmeubilair, terrasmeubels, banken, kasten… in een openbare- en schoolomgeving moeten ze tegen een stootje kunnen. Op zoek naar degelijke, gemakkelijk te onderhouden, duurzame en ecologische meubels? Interior Projects maakt enkel gebruik van kwaliteitsmateriaal!

Bedrijfsmeubilair

Interior Projects is ook fier dat KMO’s en grotere bedrijven ons zien als hun partner voor het leveren van gepast meubilair. Wij kunnen zorgen voor de inrichting van uw ontvangstruimte, vergaderzalen, bedrijfsrestaurant, kantine en terrassen. Een praktische en functionele inrichting geeft een indicatie van de kwaliteit van uw werk. Bovendien kunnen wij het imago van uw bedrijf opkrikken door een samenspel van interieurindeling, een combinatie van verschillende materialen en stijlen die perfect aansluiten bij uw bedrijfscultuur.

Horecameubilair op maat

Voor de inrichting van uw zaak denkt u out-of-the-box? Interior Projects denkt graag met u mee! Los van het aanbod op de markt en de standaard brochures kunnen wij stoelen, krukken, banken, tafels en zetels op maat maken. Dit klinkt als een dure affaire! Niet noodzakelijk! Interior Projects heeft partnerships met vakmannen die werken volgens onze kwaliteitsnormen tegen prima prijzen.

Totale oplossing- en renovatieprojecten

Sinds september 2021 wensen we u niet alleen verder te helpen met wat we reeds 25 jaar lang doen maar ook voor complete renovatieprojecten en/of herinrichtingsprojecten met aanpassingen aan uw verwarming, verlichting, elektriciteit, schrijnwerkerij, behang- en verfwerken. Hiervoor werken wij samen met ervaren vakmannen met wie we reeds jarenlang samenwerken. Voor onze klanten wordt zo’n project ineens veel gemakkelijker daar ze nog maar één contactpersoon hebben voor alle werken.
Voor uw totaalconcept moet u bij Interior Projects zijn!