Inspiratie - LEISURE

Rust uw gemeenten of lokale verenigingen uit met ons meubilair van hoge kwaliteit, dat
speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van gemeenten,
sportcentra en andere verenigingen. Of je nu op zoek bent naar vast of inklapbaar meubilair, wij hebben de perfecte oplossing voor je en we leveren ook transportkarretjes om het verplaatsen en
opslaan te vergemakkelijken.

Ons vast meubilair is ontworpen om zwaar gebruik te weerstaan en zich aan te passen aan elke omgeving. Van stevige, comfortabele banken tot ruime, functionele tafels, ons assortiment vast meubilair biedt uitzonderlijke duurzaamheid en moderne esthetiek. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om de elementen en schokken te weerstaan zodat ze lang meegaan en zorgeloos gebruikt kunnen worden.

Als je op zoek bent naar een flexibelere oplossing, is ons vouwmeubilair ideaal voor tijdelijke evenementen of multifunctionele ruimtes. Onze klaptafels zijn licht van gewicht en gemakkelijk
op te zetten en op te bergen, en bieden veel flexibiliteit om de beschikbare ruimte te maximaliseren. Bovendien zijn onze klapstoelen comfortabel en gemakkelijk te vervoeren, waardoor ze snel zijn op te zetten en gemakkelijk te gebruiken.
Naast onze kwaliteitsmeubelen leveren we ook speciaal ontworpen transportkarretjes om onze meubelen gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. Onze trolleys zijn stevig, ergonomisch en hebben zware wielen, waardoor ze gemakkelijk en veilig te vervoeren zijn.
Met onze transporttrolleys kunt u uw meubilair snel en efficiënt verplaatsen waardoor u minder moeite hoeft te doen en mogelijke schade kunt voorkomen.

Bij Interior Projects zijn we trots op het leveren van meubeloplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van lokale overheden. Of u nu een polyvalente zaal, een stadion, een vergaderzaal of een andere openbare ruimte moet inrichten, wij hebben het perfecte meubilair en de perfecte transportwagens voor u.
Neem vandaag nog contact met ons op om ons volledige assortiment te ontdekken
en te profiteren van onze ervaring in meubilair voor openbare instanties.

Onze partners :
Calligaris, Castle Line, EMU, ENEA, Flexfurn, Gaber, Hay, Kastel, MEBU, Pedrali

PRODUCTEN - LEISURE

Bekijk alle producten »

REFERENTIES - LEISURE

Voetbalkantine - Betekom

....
Bekijk referentie »

Broekveld - Herent

....
Bekijk referentie »