Inspiratie - ZORG

Welkom bij onze collectie meubels die speciaal zijn ontworpen voor woonzorgcentra! Wij begrijpen hoe belangrijk het is om binnen- en buitenruimtes in te richten die een gevoel van comfort en welzijn bieden en tegelijkertijd een warme en uitnodigende sfeer creëren.

Of het nu gaat om gemeenschappelijke ruimtes, lounges, cafetaria's of kamers met zorgbedden, ons meubilair is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke ruimte.
We zijn ervan overtuigd dat elke bewoner het verdient om zich thuis te voelen in een aangename omgeving.

Voor gemeenschappelijke ruimtes bieden we een breed gamma aan comfortabele sofa’s en zetels, perfect om te ontspannen en te socializen.
Onze elegante lage tafels en decoractieelementen geven de ruimte een geraffineerd en lichter tintje aan de ruimte.

In de lounges creëren we een ontspannend sfeer met onze loungestoelen en zachte poefs. Onze bijzettafels en sfeerlampen voegen een vleugje stijl toe en creëren een ruimte die bevorderlijk is voor ontspanning en rust.

Voor cafetaria's bieden we functionele en stijlvolle tafels en stoelen. Of het nu gaat om een familiemaaltijd, groepsmaaltijd of een ontspannend moment onder het genot van een kopje koffie,
ons meubilair is ontworpen om optimaal comfort te bieden terwijl het gemakkelijk te onderhouden is.

Als het gaat om slaapkamers met bedden of zorgbedden, begrijpen we hoe belangrijk het is om een ruimte te creëren die functionaliteit en comfort combineert.
Onze ergonomische bedden of zorgbedden zijn ontworpen om optimale ondersteuning te bieden en kunnen worden aangepast aan individuele behoeften. Onze kledingkasten en nachtkastjes bieden praktische opbergruimte, terwijl ze een vleugje stijl aan de kamer toevoegen.
Bij Interior Projects geloven wij dat elke bewoner het verdient om zich thuis te voelen, omringd
door een aangename omgeving om in te leven. Daarom zijn we toegewijd aan het leveren van meubilair van superieure kwaliteit, ontworpen om te voldoen aan de specifieke
behoeften van woonzorgcentra.

Neem gerust een kijkje op onze site om onze collectie te ontdekken en neem contact op met ons
voor persoonlijk advies.
Onze partners :
Calligaris, ENEA, Gaber, Hay, Mobitec, Pedrali

REFERENTIES - ZORG

Binnenterras personeel AZ Sint Maarten - Mechelen

....
Bekijk referentie »