Inspiratie - WOOD & MORE

Ontdek de essentie van elegantie en duurzaamheid met onze eigne merk, Wood & More, uw
ultieme bestemming voor unieke en tijdloze meubelen. Met trots presenteren we onze eigen merk voor het ontwerpen van meubelen op basis van massief hout.

Bij Interior Projects geloven we in de natuurlijke schoonheid van massief hout en het oneindige potentieel ervan om unieke stukken te creëren. Elk meubelstuk dat we maken is zorgvuldig geselecteerd op uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid. We gebruiken alleen hout uit
duurzame bronnen, waardoor we een kleine ecologische voetafdruk garanderen.

Maar daar houdt onze passie voor hout niet op. We verleggen graag de grenzen van creativiteit door andere materialen zoals staal en hars in onze ontwerpen te verwerken.
Deze harmonieuze combinatie van edele materialen zorgt voor unieke meubels die de warmte van hout combineren met de moderniteit van staal en de transparantie van hars.

Elk Wood & More meubelstuk wordt ontworpen met liefde en aandacht voor detail. We gebruiken onze vakkundigheid om stukken te creëren die uw persoonlijke stijl weerspiegelen en een vleugje verfijning toevoegen aan uw leefruimte.

Of je nu op zoek bent naar een elegante eettafel, een functionele ladekast of een modern bureau, we kunnen voldoen aan al je wensen. We bieden ook meubels op maat aan zodat u een uniek stuk kunt creëren dat perfect aansluit bij uw visie.

Bij Interior Projects zetten we ons in voor een uitzonderlijke klantervaring. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke levering, blijven we aanwezig om u bij elke stap te begeleiden.
We zijn trots op onze persoonlijke service en aandacht voor detail, zodat u volledig tevreden bent.

Ontdek vandaag nog onze collectie massief houten, stalen en kunststof meubelen en maak van uw huis een unieke ruimte die uw verhaal vertelt met onze gepersonaliseerde meubels.
Ons merk : Wood & More

REFERENTIES - WOOD & MORE

Optiek Hannes - Lubbeek

....
Bekijk referentie »

Restaurant Zappaz - Leuven

 ...
Bekijk referentie »